Искаме да чуем Гласът на Варна!

На 13 юни от 10.00 ч. ще Ви очакваме в Зала 3 на Хотел Черно море, за да обсъдим заедно някои важни теми, отнасящи се до развитието на гражданското общество в страната ни.

Заради силата на гражданското общество Варна е избрана от нас, екипът на платформата Гласът ни!, като единственият град извън столицата, който да даде своето мнение по отношение на:

  • Бъдещето на неправителствените организации в България;
  • Доброволчеството;
  • Въвеждането на гражданско образование;
  • Гражданското участие.

Повече за темите можете да видите тук: https://glasatni.bg/

Предлагаме Ви да участвате в един интерактивен дискусионен форум, който ще бъде модериран от експерти от Български център за нестопанско право, Фондация СМАРТ и екипа на Форум КЛЮЧ. А резултатите от обсъжданията ще бъдат обобщени заедно със стотиците други, събрани до сега, и ще бъдат предоставени за обсъждане в Българския парламент.

Гласът ни! е мястото, където Вашето мнение има значение! Досега събрахме много идеи как да подобрим средата около нас – очакваме и Варна да подкрепи онези, в които вярва, или да сподели свои идеи за промяна!

По време на цялото събитие ще мислим по тези теми и ще се впуснем заедно в намирането на най-добрите отговори.
Регистрирайте се до 10.06.2015 г. безплатно за участие ТУК: http://goo.gl/forms/qgFjKVtwCt

Събитието започва в 10.00 ч. и ще завърши до 13.30 ч.

Тематичната дискусия е част от проект на Български център за нестопанско право „Къщата на гражданското общество – общност за развитие“ (BG05/576), който се финансира в рамките на Програмата за подкрепа на НПО в България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2009-2014 (www.ngogrants.bg).