28.02: Еко училище PLOVEDIV за ученици от 8 до 11 клас

Краен срок: 28 ФЕВРУАРИ 2017

Еко училище PLOVEDIV търси ученици от 8 до 11 клас включително, които да се включат в проект, свързан с опазването на околната среда.

„Обичаме не само Пловдив, но и България, а положението никак не е розово, що се отнася до рециклиране. Затова искаме заедно с десетима от вас в четири последователни срещи да разгледаме теми, които представят еко идеята.“

За да се включите, изпратете  есе на тема „Какво още мога да направя за Пловдив?“ като наблегнете на опазването на околната среда. Няма ограничение за обема на есетата, но е желателно те да бъдат написани с шрифт Times New Roman, големина 12. Не забравяйте да напишете име и фамилия, в кой клас сте и в кое училище учите. Творбите си изпращайте на plovediv@gmail.com с тема „Еко училище PLOVEDIV“ до 28 февруари 2017.

Имайте предвид, че срещите ще са с продължителност един час и ще се състоят на 11, 18, 25 март и на 1 април от 16:00 на ул. Куртевич 3 в Капана.

Във втория етап от кампанията ще се измисли и дизайна на кофа за боклук, която ще се постави някъде в Капана.

Еко училище PLOVEDIV се реализира в рамките на проект „Капана – квартал на творческите индустрии“ от програмата на Пловдив Европейска столица на културата 2019 и се осъществява с финансовата подкрепа на Фондация „Пловдив 2019“.

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ