Betabreakfast | Форум Ключ – за общественозначимите идеи и каузи

Очакваме ви на Betabreakfast | Форум Ключ на 6 април от 9 до 10:30ч. в betahaus на ул. Крум Попов 56-58, София.

Какво е Форум КЛЮЧ?

Форум КЛЮЧ е мотивационна конференция, която популяризира идеи и каузи с положително значение за българското общество. Съвсем скоро – 8 април 2017 – педстои единадесетото издание на събитието. Зад гърба си имат 10 досега – с над 3 500 посетители, над 2 000 зрители на преките излъчвания в интернет и над 90 презентатора (КЛЮЧаря) дошли да говорят безплатно, три университета, бизнес-партньори, медии.

Идния четвъртък на закуска ще дойдат Александър Куманов, Ива Тодорова, Яна Младенова и Димитър Стафидов от екипа на Форум КЛЮЧ, за да ни разкажат повече и да си поговорим с тях за предстоящото събитие и въобще за идеи и мисии. Ще носят и китара.. Заповядайте за повече!

Какво е Betabreakfast?

Betabreakfast е традиционна среща в betahaus, на която се запознаваме и представяме нещата, с които се занимаваме, както и интересни инициативи, като същевременно хапваме разнообразни вкусотии.

Всеки е добре дошъл като за гости закуската струва 5 лв, което включва разнообразни продукти, плодове, сок, кафе и чай, а за бета-обитатели е безплатна. Започваме в 09:00ч.

Препоръчваме да дойдете гладни и да подраните.

Линк към събитието: https://www.facebook.com/events/1233819343403843/